Skip to main content

Det var en glædelig besked fra bankdirektør Piet Petersen, som tikkede ind i formanden mailboks i sidste uge. Direktøren kunne meddele, at Spar Nord Fonden har bevilget 35.000 kroner til aktiviteter til foreningens virke i lokalsamfundet.

“Da alle i foreningens bestyrelse arbejder frivilligt, er det en kæmpe håndsrækning til vores aktiviteter i foråret”, siger Aslak Gottlieb, som er formand for bestyrelsen og uddyber: “Det handler om at vi kan købe materialer til vores workshops og byde på lidt forplejning til dem, som engagerer sig. Foruden at der er udgifter forbundet med hele kommunikationsarbejdet og opstarten af vores forening. Så stor tak til fonden for deres tilsagn. Det lover rigtig godt for vores rejse frem mod 2032”.

Erhvervs- og Industrifond Helsingør lægger hus til de to workshops for børn, som er tilrettelagt og bliver gennemført af skuespiller Charlotte Bøving, som er medlem af foreningens bestyrelse.

Læs mere om fremtidsrejserne her …

De voksne skal naturligvis ikke snydes for at tage del i foreningens aktiviteter. Den 5. maj er det således muligt at invitere på fællesspisning efter en walk and talk med bestyrelsen på en planlagt rute rundt i Helsingør.

Læs mere om begivenheden her …