Organisationen

Foreningen ledes af en frivillig bestyrelse på syv personer, som bliver valgt på generalforsamlingen. Bestyrelsen har tilknyttet et advisory board.

Bestyrelse


Aslak Gottlieb, formand
Aslak Gottlieb er selvstændig specialkonsulent i mediebranchen med fast tilknytning til Mediernes Forsknings- og Innovationscenter på SDU. Desuden er han medudgiver af tidsskriftet Social Kritik og lærebogsforfatter.

Lokalt er han klummist i Helsingør Dagblad, partner i netværket Vi samler hele Helsingør og medlem af bestyrelsen i Helsingør Teater. Han er tidligere skolelærer på Grydemoseskolen i Espergærde, hvor han bor med sin kone, som han har fire børn med.


Marianne Klint, næstformand
Marianne Klint er teaterdirektør og uddannet som Cand.phil. i musik ved Københavns Universitet og har diplom i Kunst- og Kulturledelse ved University College Sjælland.

Marianne har siden 1994 være fast tilknyttet forskellige, mindre danske teatre: Den Anden Opera i København 1994-2006 og Archauz i Århus 2006-2009. Siden 2009 har MK fungeret som direktør på Teater Momentum i Odense, hvor hun i 2016-18 overtog den administrative ledelse for Den Fynske Opera.


Charlotte Bøving
Charlotte Bøving arbejder som skuespiller, teaterinstruktør og workshopleder
Hun begyndte karrieren på Århus Teater og har siden da boet og arbejdet i København, Reykjavik og nu Kvistgård/Helsingør.

Bor nu i Kvistgårdhusene med sine tvillingepiger på 14 år


Eva Hjelms
Eva Hjelms er uddannet cand. Mag i kulturformidling. Hun har arbejdet i mange år i tværkommunale kultursamarbejder både i og udenfor Helsingør, og er pt. ansat i den regionale kulturaftale Kulturmetropolen som projektchef for området kultur som sundhedsfremme.

Udover dette sidder hun i bestyrelsen for Helsingør Teater,  i Advisory Board for The Art of Transformation samt i repræsentantskabet for Rytmisk Center i Købehavn. Tilknyttet som ekstern censor for KU og SDU


Peter Hagmund

Chefredaktør for Helsingør Dagblad, 56 år, mangeårig kulturredaktør, ivrig koncert- og teatergænger, mest inden for de klassiske genrer, indehaver af årskort til museer over hele landet.


Kim Backe

Kim Backe arbejder som citykoordinator for Helsingør Handel. Helsingoraner med stort H og med et hjerte der banker for byen. Far til 2 voksne børn, bosat i Helsingør.

Importerer vin og holder vinsmagninger i fritiden.


Jesper Bækgaard
Markedsføringschef i VisitNordsjælland. Ivrig koncertgænger, musikanmelder og koncertfotograf. Bosat i Ålsgårde sammen med sin kone og tre piger

Jens Erik Nybo Larsen, suppleant

Erik Wilstrup, suppleant

Susanne Estrup, suppleant

Advisory board

Morten Hesseldahl
Gyldendal

Søren Launbjerg
Den Internationale Højskole

Stine Bosse
Europabevægelsen

Jan Fritz Hansen
Hamletscenen

Ud over bestyrelsen og det tilknyttede advisory board kan der nedsættes arbejdsudvalg og interessegrupper blandt medlemmerne.