Organisationen

Foreningen ledes af en frivillig bestyrelse på syv personer, som bliver valgt på generalforsamlingen. Bestyrelsen har tilknyttet et advisory board.

Bestyrelse


Aslak Gottlieb, formand
Aslak Gottlieb er selvstændig specialkonsulent i mediebranchen med fast tilknytning til Mediernes Forsknings- og Innovationscenter på SDU. Desuden er han medudgiver af tidsskriftet Social Kritik og lærebogsforfatter.

Lokalt er han klummist i Helsingør Dagblad, partner i netværket Vi samler hele Helsingør og medlem af bestyrelsen i Helsingør Teater. Han er tidligere skolelærer på Grydemoseskolen i Espergærde, hvor han bor med sin kone, som han har fire børn med.


Marianne Klint, næstformand
Marianne Klint er teaterdirektør på Aveny T og uddannet som Cand.phil. i musik ved Københavns Universitet og har diplom i Kunst- og Kulturledelse ved University College Sjælland.

Marianne har siden 1994 være fast tilknyttet forskellige, mindre danske teatre: Den Anden Opera i København 1994-2006 og Archauz i Århus 2006-2009. Siden 2009 har MK fungeret som direktør på Teater Momentum i Odense, hvor hun i 2016-18 overtog den administrative ledelse for Den Fynske Opera. I 2022 tiltrådte hun som direktør på Aveny T.


Charlotte Bøving
Charlotte Bøving arbejder som skuespiller, teaterinstruktør og workshopleder
Hun begyndte karrieren på Århus Teater og har siden da boet og arbejdet i København, Reykjavik og nu Kvistgård/Helsingør.

Bor nu i Kvistgårdhusene med sine tvillingepiger på 14 år


Eva Hjelms
Eva Hjelms er uddannet cand. Mag i kulturformidling. Hun har arbejdet i mange år i tværkommunale kultursamarbejder både i og udenfor Helsingør, og er pt. ansat i den regionale kulturaftale Kulturmetropolen som projektchef for området kultur som sundhedsfremme.

Udover dette sidder hun i bestyrelsen for Helsingør Teater,  i Advisory Board for The Art of Transformation samt i repræsentantskabet for Rytmisk Center i Købehavn. Tilknyttet som ekstern censor for KU og SDU

Peter Fugl
Peter Fugl arbejder med salg og markedsføring og har erfaring fra ledende stillinger i Berlingske Media og Mediehuset Nordsjælland.

Peter sidder eller har siddet i bestyrelsen i blandt andet Helsingør Handel, Helsingør Bymidteforum, i advisory boardet i Vi samler hele Helsingør, samt i styregruppen for kulturnatten. Han er bosat i Helsingør, gift og har tre børn.


Kim Backe

Kim Backe arbejder som citykoordinator for Helsingør Handel. Helsingoraner med stort H og med et hjerte der banker for byen. Far til 2 voksne børn, bosat i Helsingør.

Importerer vin og holder vinsmagninger i fritiden.


Ole Skjellerup Frydkjær
Ole Skjellerup er sekretariatsleder for Helsingørs Boligsociale Helhedsplan og samarbejder bl.a. med Helsingør Teater, Billedskolen og Musikskolen på at udvikle kultur i boligområderne Vapnagaard, Nøjsomhed og Nordvest.

Bor i Espergærde med sin kone og to piger. Spiller musik og er ivrig teater- og koncertgæst.

Jens Erik Nybo Larsen, suppleant

Erik Wilstrup, suppleant

Susanne Estrup, 1. suppleant

Advisory board

Morten Hesseldahl
Forfatter

Søren Launbjerg
Højskoleforstander, Den Internationale Højskole

Anna Maltzer
Teaterchef, Mungo Park

Stine Bosse
Selvstændig

Jan Fritz Hansen
Formand, Hamletscenen

Ud over bestyrelsen og det tilknyttede advisory board kan der nedsættes arbejdsudvalg og interessegrupper blandt medlemmerne.