Skip to main content

Organisationen

Foreningen ledes af en frivillig bestyrelse på syv personer, som bliver valgt på generalforsamlingen. Bestyrelsen har tilknyttet et advisory board.

Bestyrelse


Aslak Gottlieb, formand
Aslak Gottlieb er selvstændig specialkonsulent i mediebranchen med fast tilknytning til Mediernes Forsknings- og Innovationscenter på SDU. Desuden er han medudgiver af tidsskriftet Social Kritik og lærebogsforfatter.

Lokalt er han klummist i Helsingør Dagblad, partner i netværket Vi samler hele Helsingør og medlem af bestyrelsen i Helsingør Teater. Han er tidligere skolelærer på Grydemoseskolen i Espergærde, hvor han bor med sin kone, som han har fire børn med.


Eva Hjelms, næstforkvinde
Eva Hjelms er uddannet cand. Mag i kulturformidling. Hun har arbejdet i mange år i tværkommunale kultursamarbejder både i og udenfor Helsingør, og er pt. ansat i den regionale kulturaftale Kulturmetropolen som projektchef for området kultur som sundhedsfremme.

Udover dette sidder hun i bestyrelsen for Helsingør Teater,  i Advisory Board for The Art of Transformation samt i repræsentantskabet for Rytmisk Center i Købehavn. Tilknyttet som ekstern censor for KU og SDU


Charlotte Bøving
Charlotte Bøving arbejder som skuespiller, teaterinstruktør og workshopleder
Hun begyndte karrieren på Århus Teater og har siden da boet og arbejdet i København, Reykjavik og nu Kvistgård/Helsingør.

Bor nu i Kvistgårdhusene med sine tvillingepiger på 14 år


Erik Wilstrup
Erik er filmproducer med speciale i animation. Han har haft egen virksomhed i 20 år. Heraf 15 år med eget animationsstudie, der producerede spillefilm og internationale TV-serier til børn.

Bor sammen med sin kæreste i Helsingør og har tre børn ud af en sammenbragt børneflok på seks.


Ole Skjellerup Frydkjær
Ole Skjellerup er sekretariatsleder for Helsingørs Boligsociale Helhedsplan og samarbejder bl.a. med Helsingør Teater, Billedskolen og Musikskolen på at udvikle kultur i boligområderne Vapnagaard, Nøjsomhed og Nordvest.

Bor i Espergærde med sin kone og to piger. Spiller musik og er ivrig teater- og koncertgæst.


Jesper Skeel
Jesper er Partner og direktør i Willmore Group der rådgiver medier og organisationer om udvikling af indhold og forretning. Willmore Group er desuden udgiver af turisme.nu og The Copenhagen Post, hvor Jesper også er direktør.

Bor i Ålsgårde med sin familie.


Kim Backe
Kim Backe arbejder som citykoordinator for Helsingør Handel. Helsingoraner med stort H og med et hjerte der banker for byen. Far til 2 voksne børn, bosat i Helsingør.

Importerer vin og holder vinsmagninger i fritiden.

Berit Elmark, suppleant

Marianne Klint, suppleant

Bo Bay Haugaard, suppleant

Advisory board

Morten Hesseldahl
Forfatter

Søren Launbjerg
Højskoleforstander, Den Internationale Højskole

Anna Maltzer
Teaterchef, Mungo Park

Stine Bosse
Selvstændig

Jan Fritz Hansen
Formand, Hamletscenen

Ud over bestyrelsen og det tilknyttede advisory board kan der nedsættes arbejdsudvalg og interessegrupper blandt medlemmerne.