Skip to main content

Tag din virksomhed med på rejse til fremtiden
Som medlem støtter din virksomhed foreningen, der gennem medlemskontingentet kan lave arangementer, som inddrager endnu flere borgere, virksomheder og organisationer i arbejdet.

I 2022 bliver arbejdet udført alene på frivillig basis af bestyrelsen med rådgivning fra dens advisory board. I 2023 er målet at kunne ansætte den første medarbejder, som skal professionalisere arbejdet yderligere.

Gør medlemskabet til en del af virksomhedens lokale CSR-strategi.
Med et medlemskab sender din virksomhed et signal om et stærkt, lokalt engagement.

  • Brug foreningens logo på fx biler, butiksruder, hjemmesider og menukort mv. 
  • Sponsorer eller læg hus til foreningens aktiviteter, events og workshops 
  • Læg foreningens brochurer og postkort frem til jeres kunder og partnere 
  • Fortæl om virksomhedens støtte og samarbejde på sociale medier 

Helsingør som Europæisk Kulturhovedstad i 2032
Hele Nordsjælland og det nordvestlige Skåne bliver involveret, hvis Helsingør bliver Europæisk Kulturhovedstad i 2032. For ambitionerne er høje, perspektiverne rækker langt og den lokale forankring bliver dyb.

Vi vil etablere partnerskaber med omkringliggende kommuner
Helsingborg, Hillerød, Fredensborg, Gribskov, Halsnæs, Frederikssund og Allerød.

Missionen er at samle mennesker om kulturelle oplevelser, frembragt gennem lokale fællesskaber med internationale standarter. Målet med den intense udveksling mellem kommunerne er at skabe et ikke- bureaukratisk kulturelt amt for frem- tiden, så Nordsjælland bliver kendt som et kulturelt Silicon Valley.
De mange gæstende kunstnere og kulturelle aktører skal efterlade sig varige spor og få lyst til at vende tilbage, sådan at også uddannelses- og skabermiljøet får et løft efter 2032.

Kultur skal i Nordsjælland være noget, vi i mindst lige så høj grad eksporterer, som vi importerer. Foreningen bidrager med opbygningen af borgergrupper, interessegrupper og netværk, der kan indgå og inspirere processer med fx tegnestuer, museer, foreninger og embedsværk.

Målet er at udvikle delelementer i kulturhovedstaden, som kommunen investerer i med de nationale finansieringskilder for øje.

Kontaktoplysninger

Vi offentliggør ikke kontaktoplysninger